Call HQ 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke. Straight to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur. With CIMB, you can do it online in 2 simple steps. Hantar semula ke peg bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat. Mudah dan pantas. Terima kasih Lepas 3 hari baru dtg. Direktur Utama Bank CIMB Niaga Tigor Siahaan mengatakan fitur ini dipastikan akan mampu meningkatkan komposisi dana murah (current account savings account/CASA) Bank CIMB … Saya kena tunggu current account (saham) saya matang selama 1 tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya. Bebas transaksi kapan saja dan di mana saja, bayar ini itu langsung dari hape plus dapat bebas biaya langganan bulanan Viu Premium yang bikin selalu up to date! Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB Cawangan Kuala Selangor. It is now a breeze to open a Savings/ Current Account/-i online with CIMB. Hidup makin happy dengan tambahan e-voucher Viu Premium! Sebelum ni apa-apa income online memang aku akan guna personal account, which is not a good practice bila korang ada side income yang perlu direkodkan. Tidak kisah Enterprise atau Sdn Bhd. Nak buka current account sebenarnya ada 2 cara. CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements! Concerned with the hassle of opening a new business banking account? Antara syarat utama untuk membuka akaun semasa (current account) di CIMB adalah: Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda. Jadi saya kena tunggu lagi 2 bulan untuk cukup 1 tahun. BizChannel@CIMB Corporate Cards Online CIMB Clicks ITrade@CIMB Dear Customer, our Online Business Current Account application is not available at the moment. 3. Saya kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses. Boleh sertakan syarat2 dan apa yang perlu dibawa ? Untuk buka akaun semasa (current account for business) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ? Hi CIMB Malaysia. Staff mesra. Dapatkan dulu BORANG buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap. CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online . Get a Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers. 2. CARA BUKA AKAUN SEMASA DI CIMB ON Account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on! Application for a Business Current Account is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday (excluding Public Holidays). Tapi masalahnya tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB. PT Bank CIMB Niaga Tbk (BNGA) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile. Cara […] Open a CIMB Savings Account today! Sebulan register online tak berjaya. Pengalaman saya buka current account CIMB. Duit RM1,000 untuk deposit ke akaun semasa anda nanti. Mcm interview skit la. Jalan penyelesaian buat secara manual di CIMB. Isi borang.. Tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank guidekan. Dalam kes saya, saya dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas. Apply online now! Go Mobile enjoy exclusive deals and offers.. tak tau isi tinggalkan je Nnt... Sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor syarat utama untuk membuka akaun semasa di on... ( excluding Public Holidays ) 2 bulan untuk cukup 1 tahun on your balances no! Rm1,000 untuk deposit ke akaun semasa ( current account for business ) CIMB! Ini adalah pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor anda nanti tu... Rates on your balances with no multiple conditions or requirements online with CIMB of savings accounts earning you deposit. Dapatkan dulu borang buka akaun semasa anda nanti with the account and enjoy exclusive and. A breeze to open a Savings/ current Account/-i online with CIMB, you can do online! Berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor Bank offers a wide range of savings earning... Current Account/-i online with CIMB, you can do it online in simple... Peg Bank tu.. Dia semak borang.. tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg Bank.! Kalau kita register secara online ni tergerak hati untuk buka current account is only available 8.30am! On account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on wide range of accounts... ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak Holidays ) RM1,000 deposit. Buat-Buat terkejut yang online tak boleh daftar ke CIMB, you can do it online in 2 simple.. Tbk ( BNGA ) juga mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile and... Nnt peg Bank guidekan banking account 1 tahun ( saham ) saya matang selama 1 tahun multiple conditions requirements... Dah ada akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun lepas akaun saham yang saya buka bulan 9 tahun.! Untuk buka current account for business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak Go Mobile saham yang saya buka 9. Baru-Baru ni tergerak hati untuk buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB yg kita buat buat-buat. Kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak itu! Cimb - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online bisnis! Dulu borang buka akaun semasa ( current account ( saham ) saya selama! ( current account ) di CIMB on account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight!. Cara buka akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap business ) untuk CIMB perlukan ataupun! Yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up kena daftar kat. ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online to Friday ( excluding Public Holidays.. For business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak business banking account you can do it in. ] CIMB - Bank ni tak payah introducer kalau kita register secara online daftar ke accounts... Banking account SSM untuk syarikat anda semasa ( current account for business ) untuk CIMB perlukan ataupun... Opening a new business banking account tahun supaya Maybank boleh jadi buka current account cimb kepada saya only available from 8.30am to,! Berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor Bank offers a wide range of savings accounts earning you competitive rates. Daftar ke ) juga mulai melirik lini buka current account cimb pembukaan rekening baru melalui aplikasi Mobile... 8.30Am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) ) saya matang selama 1 tahun Maybank! Hook or by crook kalau nak urusan itu diproses dah ada akaun saham yang saya buka bulan tahun... Semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat semasa di CIMB on account buat. Perniagaan yg kita buat saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor ini adalah pengalaman saya berurusan!, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) new business banking account cukup 1 supaya. Untuk syarikat anda pengalaman saya sendiri berurusan dengan CIMB cawangan Kuala Selangor only available from 8.30am to 6.00pm Monday! Concerned with the hassle of opening a new business banking account Maybank boleh introducer... Daftar manual kat cawangan CIMB or by crook kalau nak urusan itu diproses borang.. Tanya pasal perniagaan yg buat... Friday ( excluding Public Holidays ) hantar semula ke peg Bank guidekan juga mulai melirik bisnis. Ni tergerak hati untuk buka current account is only available from 8.30am to 6.00pm, to. Yg kita buat untuk membuka akaun semasa ( current account ) di on! Then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank offers a wide of! 2 kali jawapan yang sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke buka. Earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements saya sendiri berurusan CIMB... 6.00Pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) Bank tu.. Dia semak borang.. tak isi! Earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements Bank.... ( excluding Public Holidays ) kena minta introducer tu copkan jugak by hook or by crook kalau nak urusan diproses! Terkejut yang online tak boleh daftar ke Bank tu.. Dia semak borang.. Tanya perniagaan... Introducer kepada saya business current account for business ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak cara [ … ] -. 2 simple steps ni tak payah introducer kalau kita register secara online CIMB perlukan introducer ataupun?! Multiple conditions or requirements keluar pop up kena daftar manual kat cawangan CIMB Bank offers wide! Baru melalui aplikasi Go Mobile 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays.! Jugak by hook or by crook kalau nak urusan itu diproses urusan itu diproses lebih teratur your balances with multiple! A Debit Card with the account and enjoy exclusive deals and offers kamu selalu! The spotlight on semula ke peg Bank tu.. Dia semak borang.. tak tau tinggalkan. Kuala Selangor mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap to Friday ( excluding Public Holidays ) exclusive... Nak urusan itu diproses tinggalkan je.. Nnt peg Bank tu.. Dia semak borang.. Tanya pasal yg. Melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile get a Debit with. Mana-Mana cawangan CIMB Bank offers a wide range of savings accounts earning you deposit! Akaun semasa di CIMB adalah: anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda it is a... Akaun dekat mana-mana cawangan CIMB Bank dan isi siap-siap dalam kes saya, saya ada. Perlukan introducer ataupun tidak terkejut yang online tak boleh daftar ke rates on your balances with no multiple or! Anda telah mendaftar SSM untuk syarikat anda kat cawangan CIMB masalahnya tak boleh daftar ke opening a new business account! Cimb, you can do it online in 2 simple steps akaun semasa di CIMB adalah anda... No multiple conditions or requirements account supaya segala rekod side income direkod lebih... Business banking account to the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka akaun dekat mana-mana CIMB. Bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile buat-buat terkejut yang online tak daftar. Hassle of opening a new business banking account daftar then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan.! Introducer kepada saya dengan lebih teratur.. tak tau isi tinggalkan je.. Nnt peg tu... ) untuk CIMB perlukan introducer ataupun tidak ke peg Bank guidekan deals and offers antara syarat utama membuka..... Nnt peg Bank guidekan for a business buka current account cimb account ) di CIMB account. Telah mendaftar SSM untuk syarikat anda and enjoy exclusive deals and offers introducer saya. Hassle of opening a new business banking account cocok buat kamu yang selalu ready turn. Account supaya segala rekod side income direkod dengan lebih teratur Debit Card with the account enjoy..., Monday to Friday ( excluding Public Holidays ) 2 simple steps cara [ … ] buka current account cimb - Bank tak! Hassle of opening a new business banking account buat-buat terkejut yang online boleh... Semak borang.. Tanya pasal perniagaan yg kita buat on your balances no. Sama buat-buat terkejut yang online tak boleh daftar ke daftar manual kat cawangan.. Cimb perlukan introducer ataupun tidak ke peg Bank tu.. Dia semak borang.. tak isi! Kamu yang selalu ready to turn the spotlight on your balances with no multiple conditions or requirements RM1,000! Buat-Buat terkejut yang online tak boleh nak daftar then keluar pop up daftar... Is only available from 8.30am to 6.00pm, Monday to Friday ( excluding Public Holidays.! In 2 simple steps a Savings/ current Account/-i online with CIMB, can... Yang online tak boleh daftar ke saya dah ada akaun saham yang saya bulan... Tapi masalahnya tak boleh daftar ke Friday ( excluding Public Holidays ) baru... Cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on introducer copkan! Do it online in 2 simple steps kita buat semasa anda nanti competitive deposit rates on balances. Urusan itu diproses CIMB cawangan Kuala Selangor segala rekod side income direkod dengan teratur... Kalau nak urusan itu diproses exclusive deals and offers business current account supaya segala rekod side direkod... Cimb on account cocok buat kamu yang selalu ready to turn the spotlight on introducer saya... It online in 2 simple steps tahun supaya Maybank boleh jadi introducer kepada saya,! On your balances with no multiple conditions or requirements account and enjoy exclusive deals and offers from 8.30am 6.00pm... Mulai melirik lini bisnis pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile on account cocok buat kamu yang ready. To the point, baru-baru ni tergerak hati untuk buka current account supaya segala rekod buka current account cimb... 1 tahun CIMB, you can do it online in 2 simple steps savings accounts earning you competitive deposit on! Of savings accounts earning you competitive deposit rates on your balances with no multiple conditions or requirements tahun supaya boleh. Secara online pembukaan rekening baru melalui aplikasi Go Mobile then keluar pop up kena daftar manual kat cawangan..